Addthis

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Στιγμές Χριστουγέννων









Η πόλη στολισμένη, οι δρόμοι γεμάτοι χρώματα και ο κόσμος χαμογελά παρά τις δυσκολίες. Τι πιο ωραίο, λοιπόν, από έναν καφέ με τους φίλους σου ακούγοντας jazz και χριστουγεννιάτικα τραγούδια;

Τα προβλήματα μας μπορεί να μην λύνονται όμως η ηρεμία και η χαλαρότητα της στιγμής σε βοηθάνε να ατενίζεις το αύριο με αισιοδοξία. Ο καθένας ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά καθημερινώς. Αλλά πάντα ο ένας είναι εκεί για τον άλλον όποτε χρειαστεί.

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που φέρνει κοντά τους ανθρώπους. Όλοι επιστρέφουν στα σπίτια τους, στα πατρικά τους σπίτια. Ιδιαίτερα για εμάς τους φοιτητές είναι μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη περίοδος. Μας περιμένουν οι αγαπημένοι μας άνθρωποι, οι γονείς μας. Οι τοίχοι των σπιτιών είναι εμποτισμένοι με τα αρώματα των γλυκών του κουταλιού και την μυρωδιά από τα κουλουράκια. Τα τζάκια, όπου υπάρχουν, είναι αναμμένα και το φως τους γεμίζει το σπίτι από γωνιά σε γωνιά (οι υπόλοιποι έχουμε φωτιστικά δαπέδου), μαζί τους το φωταγωγημένο δέντρο και τα γκι στην κουρτίνα δημιουργούν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που μόνο με αγαπημένα πρόσωπα θες να μοιραστείς!

Η αγαπημένη μου εποχή πλησιάζει. Όλα είναι τόσο όμορφα πραγματικά η εμένα μου φαίνονται;





Υ.Γ.: Ας μην ξεχνάμε και τους ανθρώπους που δεν μπορούν να ζήσουν τα Χριστούγεννα όπως εμείς και ας τους βοηθήσουμε, όπως μπορεί ο καθένας, να τα ζήσουν όσο πιο χαρούμενα μπορούν. Να μοιραστούμε λίγη, αν όχι όλη, από την δική μας χαρά και ας δώσουμε ότι μπορούμε σε αυτούς που δεν έχουν. Τα συναισθήματα πολλά, η αγάπη διάχυτη.

Καλησπέρα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου