Addthis

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας, 10ης ταινίας, του Βασίλη Μαζωμένου με τίτλο ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ.


 Νέα ταινία για τον Βασίλη Μαζωμένο

Ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας, 10ης ταινίας, του Βασίλη Μαζωμένου με τίτλο ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ. 

H ταινία είναι μια συμπαραγωγή της Horme Pictures με την Prosenghisi Film & Video Productions. Συμπαραγωγός είναι η ΕΡΤ και η Alatas films. 

Την ταινία πλαισιώνουν ηθοποιοί όπως η Μαρία Ζορμπά, ο Θοδωρής Κατσαφάδος, ο Γιάννης Κοκιασμένος, ο Κώστας Μπάρας, η Νεφέλη Κουρή, ο Ανδρέας Νάτσιος, η Αγγελική Καρυστινού, ο Adrian Frieling, η Ηλέκτρα Γεννατά, ο Νίκος Παντελίδης, o Θανάσης Χαλκιάς, η Μαρία Καρακίτσου, ο Νίκος Δερτιλής, ο Χρήστος Ζαχάρωφ, ο Δημήτρης Φουρλής, η Χριστίνα Σωτηρίου, ο Στέφανος Κακαβούλης, ο Αλέξιος Κοτσώρης, ο Δημήτρης Σιγανός, η Natalie Pawloff, η Κατερίνα Τσάση, ο Δημήτρης Μωραΐτης και πολλοί άλλοι. Σε ρόλο έκπληξη η performer Άννα Γούλα.

Το ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ κλείνει την τριλογία της κρίσης (Γραμμές, Εξορία) του Μαζωμένου. Αφηγείται επτά ιστορίες ακραίας αγάπης, με τους ήρωες τους να επιδιώκουν μέσω αυτής τον ...εξαγνισμό. Πρόκειται για ένα σουρεαλιστικό δράμα με στοιχεία μαύρης κωμωδίας.

Στο σενάριο έχει συνεργαστεί ο Βασίλης Γουδέλης.

Στη διεύθυνση φωτογραφίας βρίσκουμε τον Φώτη Μήτση, στα σκηνικά τη Δήμητρα Παναγιωτοπούλου, στα κοστούμια τη Σοφία Κατσούρα, στον ήχο τον Αντώνη Σαμαρά, στο μοντάζ τον Γιάννη Κατσάμπουλα, στη μουσική τους Dna, στο sound design τον Κώστα Χρυσόγελο, στη διεύθυνση παραγωγής τη Μαριάννα Κοντούλη. 

Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Βασίλης Μαζωμένος και Πάνος Παπαδόπουλος, με συμπαραγωγό τον Βασίλη Αλατά. 

Η ταινία στο imdb    : https://www.imdb.com/title/tt14605066/

Το blog της ταινίας  : https://purgatorymovie.wordpress.com/

Η ταινία στο facebook : https://www.facebook.com/purgatoryfilm2022/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου