Addthis

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Πώς βλέπω ταινίες

 


61ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Πώς βλέπω ταινίες

*Μπείτε στο www.filmfestival.gr και ακολουθείτε το σύνδεσμο TIFF61 ONLINE.

*Δημιουργείτε ένα λογαριασμό, αν δεν έχετε ήδη, επιλέγοντας “Create account” στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης. Συμπληρώνετε το όνομα, το email και τον κωδικό που επιθυμείτε.

*Βρείτε την ταινία που σας ενδιαφέρει είτε μέσω αναζήτησης, είτε από τις λίστες ανά τμήμα που θα βρείτε στο κεντρικό μενού. Κάθε ταινία θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό θεάσεων.

*Επιλέγοντας να δείτε μία ταινία, εμφανίζεται η τιμή του εισιτηρίου (3€) και μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας προκειμένου να ολοκληρωθεί η πληρωμή. Επιβεβαίωση της συναλλαγής λαμβάνετε και μέσω email. Μπορείτε τώρα να παρακολουθήσετε την ταινία που επιλέξατε!

*Μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριό σας για όλες τις προβολές ανεξαρτήτως ημέρας, όμως μπορείτε να δείτε κάθε ταινία μόνο την ημέρα ηλεκτρονικής προβολής της!

*Την ημέρα της προβολής της, η ταινία είναι διαθέσιμη από τις 10:00 το πρωί και για 24 ώρες.

*Θα πρέπει να ολοκληρώσετε την προβολή μέχρι τις 10:00 το πρωί της επόμενης ημέρας.

*Μείνετε συντονισμένοι καθημερινά για τη διαθεσιμότητα των ταινιών.

*Θα είμαστε στη διάθεσή σας κάθε μέρα 10.00 με 24.00 μέσω live chat για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και απορίες.

 

Τα εισιτήρια για τις online προβολές δεν επιστρέφονται και δεν ακυρώνονται.

 

Πώς βλέπω ταινίες: τεχνικές συμβουλές

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια της online παρακολούθησης κάποιας από τις ταινίες του Φεστιβάλ:

- Δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση στον υπολογιστή. Αυτό μπορεί να λύσει μεγάλο μέρος των προβλημάτων.

- Σιγουρευτείτε πως δεν είστε σε VPN σύνδεση.

- Δείτε αν έχετε την τελευταία έκδοση του browser σας. Το σύστημα προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων δεν λειτουργεί με τις πιο παλιές εκδόσεις.

- Σιγουρευτείτε ότι δεν τρέχουν παράλληλα και άλλα προγράμματα στον υπολογιστή που καταναλώνουν ισχύ ή πόρους δικτύου (π.χ. downloads).

- Σιγουρευτείτε πως δεν υπάρχουν άλλες συσκευές στο δίκτυο του σπιτιού που καταναλώνουν πόρους δικτύου, π.χ. άλλοι υπολογιστές, κινητά, tablets από τα οποία γίνονται downloads.

- Αν είστε σε υπολογιστή δοκιμάστε άλλο browser.

- Απενεργοποιήστε προγράμματα ad blockers.

- Ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσής σας, μπορείτε ακόμη να αλλάξετε την ανάλυση της εικόνας στην προβολή της προβολής (bitrate) ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις συνθήκες της οικιακής σας σύνδεσης: Αφού ξεκινήσει η προβολή, πατήστε στην ένδειξη AUTO στο κάτω δεξί μέρος της εικόνας και επιλέξτε 576p, 720p ή 1080p, ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

- Τέλος, προσπαθήστε να μην πηγαίνετε μπρος ή πίσω το βελάκι κατά τη διάρκεια της προβολής.

filmfestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου