Addthis

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Στα όρθια : Πρεμιέρα Καπουτζίδη στο Βασιλικό Θέατρο

 

 



Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση που γράφει και σκηνοθετεί ο ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής Γιώργος Καπουτζίδης για λογαριασμό του Κ.Θ.Β.Ε. 

Παρουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης του Καλλιτεχνικού διευθυντή του ΚΘΒΕ, ηθοποιών, καλλιτεχνών και δημοσιογράφων παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η παράσταση "Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι" που σημείωσε πετυχημένη πορεία στην Αθήνα για δύο σεζόν και ανεβαίνει για πρώτη φορά με εγχώριους συντελεστές στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Κρατικού θεάτρου.

του Γ.Τσιτιρίδη

Ενθουσιασμένο και ικανοποιημένο φάνηκε να έφυγε το κοινό απο την σημερινή πρεμιέρα που χάρισε αύθονο γέλιο. Η Παράσταση φαίνεται να ειναι sold out καθ όλη την διάρκεια των εορτών μέχρι τις αρχές του 2023. 

Πρόκειται για ένα έργο στο στύλ του Γιώργου Καπουτζίδη, με τηλεοπτικά στοιχεία γραφής, που πέρα απο το γέλιο, τις έξυπνες ατάκες που δίνουν την ευκαιρία στους ηθοποιούς να αναδείξουν το κωμικό τους ταλέντο το έργο ειναι σε σημεία διδακτικό όπως και τα τηλεοπτικά σήριαλ του δημιουργού μέσα απο τα οποία θέλει μεταξύ άλλων να περνάει μηνύματα για την ΛΟΑΤΙΚ κοινότητα, τα ίσα δικαιώματα, τους πρόσφυγες, τους ΑΜΕΑ , τα ανθρώπινα δικαιώματα. 


Οι ηθοποιοί έδεσαν μεταξύ τους, η παράσταση είχε ρυθμό, χωρίς να κάνει κοιλιά, με καλές ερμηνείες, κάτι διαφορετικό απο αυτά που μας συνηθίζει το ΚΘΒΕ, ένα στοίχημα που περιλαμβάνει εγχώριους ηθοποιούς αλλά έναν πολύ διάσημο παρουσιαστή, ηθοποιό, συγγραφέα, σκηνοθέτη και φαίνεται οτι το Κρατικό Θέατρο θα το κερδίσει το στοίχημα. Η θεατές έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και σίγουρα η πορεία της θα είναι εντυπωσιακά καλή και θα αποτελέσει το σίγουρο Sold Out στα ταμεία που θα συζητηθεί μιας και έχει και ένα μεγάλο εύρος κοινού. 

Ήταν μια απολαυστική παράσταση που άφησε θετικά vibes.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου