Addthis

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Μια εικόνα... χίλια πίξελς


Υπάρχουν άνθρωποι που σε εμπνέουν από την πρώτη ματιά. Μπορεί να μη τους γνωρίζεις καθόλου και σίγουρα να μη γνωρίζουν αυτοί εσένα. Ο τρόπος ζωής τους, αυτά που κάνουν και αυτά που επιλέγουν να μη κάνουν είναι ικανά να σε εμπνέουν. Σε κάνουν να δεις τα πράγματα από μιαν άλλη σκοπιά και να εκτιμήσεις ξανά την κατάσταση στην καθημερινότητα.
Υπάρχουν άνθρωποι που σε εμπνέουν εδώ και χρόνια και έχεις την τιμή να τους έχεις φίλους. Με συνεχή επικοινωνία και εκ των πραγμάτων με συνεχή αλληλεπίδραση προχωράτε και εξελίσσεστε. 
Σπουδαίο πράγμα το να εμπνέεσαι από κάποιο άνθρωπο ή/και να τον εμπνέεις. Ειδικά όταν αυτό είναι αμφίδρομο. Χτίζεται έτσι μια "ανεπίσημη" σχέση θαυμασμού, εμπιστοσύνης και αφοσίωσης. Καθώς πολλές φορές ταιριάζει η φράση: "μαζί του/της θα πήγαινα και στον πόλεμο."
Η παραπάνω φωτογραφία τραβήχτηκε γιατί με αυτό το κλικ περνάνε από το μυαλό μου οι περισσότεροι άνθρωποι που με εμπνέουν. Ταυτοχρόνως όμως μου θυμίζει και αυτούς που μαζί τους δεν προτιμούσα να αλληλεπιδρώ, πόσο μάλλον να βρίσκομαι στο πεδίο της μάχης.

12/4/2020
Τάσος Τσιφτσής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου