Addthis

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

River πάρτυ 2017


Με μεγάλη επιτυχία, για ακόμα μία χρονιά, διοργανώθηκε το River Party στο Νεστόριο της Καστοριάς. Η Δυτική Μακεδονία φόρεσε τα γιορτινά της κι υποδέχθηκε πλήθος κόσμου, καλλιτέχνες, ανθρώπους του πολιτισμού κι άπαντες βίωσαν μία μοναδική εμπειρία με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Η καρδιά της μουσικής χτύπησε δυνατά και πλήθος πιστών, βρήκαν την ευκαιρία να αποδράσουν από το καμίνι των μεγάλων αστικών κέντρων.

Από τις δύο έως και τις έξι Αυγούστου, ζήσαμε την 39η διοργάνωση, που λάτρεψαν οι κατασκηνωτές. Έμπειροι dj, ανερχόμενα σχήματα και φτασμένοι καλλιτέχνες, όπως η Νατάσα Μποφίλιου, ο Μπάμπης Στόκας, ο Τζίμης Πανούσης, ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης, οι Μέλισσες κι ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσαν χρώμα κι απογείωσαν το κλίμα, που από μόνο του ήταν πολύ ευχάριστο. Πάνω από 50.000 άνθρωποι τίμησαν με την παρουσία τους, το σπουδαίο αυτό γεγονός για τη Βόρεια Ελλάδα.


Μία διαφορετική διαδρομή για ένα τριήμερο, αφήνοντας τη Χαλκιδική και τον ντόρο του πρώτου ποδιού και την ομορφιά της φύσης του δευτέρου. Μία ανάσα δροσιάς, δίπλα στην φύση, απ΄άκρη σε άκρη του ποταμού, μακριά από τα άγχη, την πίεση και τον καύσωνα της αδυσώπητης καθημερινότητας της εποχής μας.

Μία επιτυχία του συνόλου, του " εμείς ". Μία πρωτοβουλία, που δεν αφορά έναν. Ένας ζωντανός οργανισμός, γεμάτος υγιή κύτταρα. Διασκέδαση, ξεκούραση, απόλαυση, νέες γνωριμίες, σχέσεις. Φεστιβάλ με τα όλα του. Οι νέοι το τιμούν δεόντως, αλλά είναι κι άνθρωποι, που ξεκίνησαν ως νέοι κι έφτασαν να πηγαίνουν με τα παιδιά τους.

Ένα ατέλειωτο πάρτυ, μέσα στο δάσος, από ξημέρωμα σε ξημέρωμα. Κάτι το διαφορετικό, που δεν το συναντάς πιθανότατα πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Αυτό ήταν το River Party και για το 2017 και το ραντεβού δόθηκε ήδη για το 2018, με τους πρωταγωνιστές να μετρούν ήδη αντίστροφα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου