Addthis

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Τα " θέλω " μας για τα OSCAR

Η μεγάλη ώρα πλησιάσει. Οι απανταχού cineφιλ κοιτούν τους δείχτες των ρολογιών τους κι η ώρα δεν περνάει. Πάμε να δούμε φίλες και φίλοι τα δικά μας θέλω για τους νικητές, που θα γνωρίζουμε σε περίπου έξι ώρες.


Καλύτερη ταινία: Ενώ ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί τόσο πολύ με το La La Land που και μένα με άγγιξε, θα επιλέξω το Moonlight.

Καλύτερη σκηνοθεσία: Πολλοί θεωρούν, ότι καλύτερη σκηνοθεσία και καλύτερη ταινία πάνε μαζί. Είτε ο κερδίσει ο Σαζέλ με το La La Land, είτε ο Τζέκινς για το Moonlight θα είμαι χαρούμενος.


Α΄ανδρικού ρόλου: Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να δει το Fences και τον Ουάσιγκτον, αλλά νομίζω, ότι πολύ δύσκολα θα χάσει το αγαλματίδιο ο Κέισι Άφλεκ για την ερμηνεία του στο Manchester By The Sea.

Β΄ανδρικού ρόλου: Ακλόνητο φαβορί βάση αποδόσεων ο Μ.Ali για το Moonlight. Βλέπω έκπληξη σ΄αυτήν την κατηγορία. Ίσως την κάνει, ο Jeff Bridges για την ερμηνεία του αστυνομικού στο Hell or High Water.


Α΄γυναικείου: Η Έμμα Στόουν είναι το προφανές φαβορί για την ερμηνεία της στο La La Land. Αν σπάσει θεωρώ, η Ιζαμπέλ Υπέρ θα κάνει την έκπληξη για το Elle.

B' γυναικείου: Eπαναλαμβάνω πως δεν έχω δει το Fences. Ακλόνητο φαβορί δίνεται η V. Davis


Πρωτότυπο σενάριο: Θα ρίσκαρα στο Lobster του Λάνθιμου, όχι επειδή είναι Έλληνας, αλλά επειδή είναι αληθινά κάτι πρωτότυπο.


Πρωτότυπο τραγούδι: Mόνο με θαύμα θα χάσει το βραβείο, το City of Stars από το La La Land.


Κινουμένων σχεδίων: Mε άγγιξε όσο κανένα άλλο, η Κόκκινη Χελώνα, αυτό θα ήθελα να κερδίσει.

Ντοκιμαντέρ μικρού μήκους: Θα ήθελα να κερδίσει το 4.1 miles, της Δάφνης Ματζιαράκη.


Ξενόγλωσσης ταινίας: Πολλάκις έχω επισημάνει την θέλησή μου για νίκη του " The Salesman " του Ιρανού Φαραντί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου